5.runde: Dalum 0 – 4 FC Svendborg

1

Velfortjent storsejr over Dalum

Dalum havnede helt i grøften i dag, på hjemmebane, mod FC Svendborg. Over banen hang skiftevis tunge skyer med regn, en sol og en stiv kuling. Men, hvor vejret ikke var særlig publikumsvenligt, så var Svendborgs spil det bestemt.

Dagens kampsponsor var SEF

Selvom hjemmeholdet, Dalum, var dem der viste de største tænder i kampens indledende minutter, så var det Svensborgs Kenneth Andersen, som på et direkte frispark bragte Svendborg foran 0-1 efter kun ti minutters spil.

Kun to minutter senere blev det til mere jubel for Svendborg, efter et opspil i højre side. Kasper Vindelev Johansen var søgte med frem i feltet, fra sin position som højre back. Her blev han spillet fri – og øgede vores føring til 0-2.

Dalum var fortsat farlige i et par situationer, hvor det gibbede i de medrejsende tilskuere fra Sydfyn, da den hurtige føring stod på spil. Blandt andet stak de røde fra Dalum en mand fri, op gennem midten af banen, som passerede Dyhr med et fladt skud. Desværre for hjemmeholdet var bolden placeret så yderligt, at den ramte stolpen og røg væk.

Føringsmålet til 0-3 faldt på et hjørnespark i det 32. minut, hvor vores tilbagevendte forsvarskæmpe, Jesper Mikkelsen, med sine 2 meter steg i vejret blandt venner og fjender – og headede bolden mod målet, hvor Jonas Hvilsom hurtigt var fremme og prikke den helt i kassen.

Selvom vi allerede var foran med tre mål efter 32 minutter, fortsatte alle mand med at kæmpe og spille fodbold.

Målet til 0-4 blev lavet på endnu et godt gennemspillet angreb. Svendborg have fastholdt presset på Dalums banehalvdel et stykke tid og fra højre kanten fandt en aflevering vej til Theis Andersen, der arbejdede i feltet. Med en fiks afslutning på kantet af det lille felt øgede Theis velfortjente føringen til 0-4, med kampens sidste mål.

Det var dejligt at overvære sæsonens første sejr. Det var dejligt at se Jesper Mikkelsen på banen for første gang i år. Det var solidt at se Fabrice N’dong spille bold i vores midterforsvar. Det var revnende lige meget hvor meget det regnede og blæste. Vi vandt og rykkede forbi Dalum, hvilket var det bedste vi kunne opnå. Tillykke til alle på Sydfyn med dagens 4 måls sejr.

Næste kamp

6.runde i KanalSport Divisionen:
FC Svendborg – Fremad Amager

Kampsponsor er SPORTEN

Dag: Lørdag d.12. september
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00 – her åber stadion som sædvanligt med halv pris på drikkevarer før hver hjemme kamp. Tag venner og bekendte med. Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!