4.runde: FC Svendborg 1 – 2 Odder

1

Opbakningen fejlede ikke noget

Sponsorerne fandt i god tid vejen til VIP området, SEF-Lounge, og flere tilskuere fandt også vej til de billige drikkevarer, under vores Happy Fan Hour, som afholdes den sidste time før kickoff, ved alle hjemmekampe.

Flere af vores initiativer omkring kampafviklingen viser sig efterhånden, som forventet, at have en positiv betydning for stemningen på stadion.

Flere og tilskuere begynder at låne vores SortOrange flag med op på tribunen. Flere ankommer til stadion og hygger sig frem til kampstart. Mange har efterhånden vores halstørklæder på – og i dag var der tilmed en god flok, unge og voksne, der mødtes ved de store, orange bannere på tribunen, og heppede på Svendborg, drillede modstanderne og slog på den nye tromme.

 

FCS foran 1-0

Efter 26 minutters spil så tilskuerne Jonas Hvilsom heade De Orange foran til 1-0. Jublen på banen og på tilskuerpladserne var festlig. Dyhr havde allerede reddet Svendborg et par gange og nu viste det sig at holet også var skapt nok i angrebet, til at spille sig foran, mod østjyderne.

 

Odder så rødt

Sent i 1.halveg begik Simon Skibsted fra Odder en stor dumhed, da han liggende sparkede sin svendborggensiske modstander ned, efter en tackling. Det var en rendyrket hævnakt, som også gav ham direkte rødt.

Herefter måtte Odder spille kampen færdig, kun med 10 mand.

 

Odder vandt

At komme ud til 2.halveg med et syngende publikum på tribunen, en mand i overtal og foran 1-0, det var åbenbart for meget for svendborgmandskabet. Frem for at gå til angreb på Odders mål forsøgte holdet forgæves at forsvare den sikre sejr hjem, hvilket ikke lykkedes. Odder lavede 2 mål og vandt.

 

Skuffede spillere

De skuffede svendborgspillere forlod straks banen efter kampens afslutning, frustrerede og indebrændte. Efter næsten halvanden time med taktfaste tilråb, ville de syngende fans gerne have haft holdet ud til tribunen og en sidste afslutningshilsen, for at vise at deres støtte til holdet ikke fes ud af ballonen, bare fordi kampen var gået total i vasken.

Et de tilråb der i dag lød flere gange under kampen var ‘En gang Svendborg – Altid Svendborg’.

 

Næste kamp

5-runde-web

FC Svendborg – B1908
5.runde
Lørdag d. 9. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge