3.runde: FREM 4 – 0 FC Svendborg

1

Ingen sort-orange fest i Valby

Lige før opvarmningen går vores spillere rundt på grønsværen og mærker den er god. Bakary, Kruse og Jesper Mikkelsen, der alle tre er skadede, ærgrer sig over at de ikke kan deltage. FREMs trofaste tilskuere begynder at indfinde sig, før kampen fløjtes igang.

Måske er det sandt, hvad der siges, at de sjællandske bare ligger i et højere gear end de fynske og jyske!? Sidste weekend så vi hvert fald københavnerholdet B93 slå Marienlyst 5-1, der plejer at være et tophold i vores række. Det samme Marienlyst hold, som i sidste sæsons sidste runder måtte se sig overhalet og slået ud i grøften af Næstved. Holdet der selv ønskede sig rykket fra den sjællandske pulje og over i vores vestrække, alene for at rykke op, hvilket også lykkedes for dem i første forsøg.

I dag var det FREM der viste os deres tænder. Før de fik bolden i kassen til 1-0 havde de farlige gennembrud, med giftige indlæg, der alle ramte panden på en flyvende holdkammerat. Heldigvis lige forbi mål på de tre forsøg.

I samme periode havde vi også et par gode målforsøg – og en enkelt oplagt chance, hvor deres målmand i et par sekunder var total væk fra kassen, men alligevel pludselig nåede ind og stod der, da Jesper Christiansen resolut trykkede af. Som man sige, så havde kampen altså set anderledes ud, hvis vi var kommet foran 0-1.

Men pludselig går det hurtigt. FREM kører i et højt gear og straffer fejl i vores omstillinger og scorer deres tre første mål på ti minutter, sidst i første halveg. Uheldigt for os kommer vores venstre back, Tobias Pedersen, til skade og trækkes ud af banen. Mens han er ude til undersøgelse for sin hånd sætter FREM alle kræfter i og ligger bolden i kassen to gange.

Uden for banen må de konstatere at Tobias hånd højest sandsynligt er brækket, og i mellemtiden har FREM som sagt gjort det onde ved holdet på banen.

Efter kampen udtrykker cheftræner Julian Johnsson sin utilfredshed med flere af spillernes bundniveau og dagens indsats mand mod mand. Julian kalder efter vores to første gode kampe, denne tredje kamp en offday, mens han stadig ikke vil pille ved FREMs fremragende indsats.

Angående de skadede spillere vil Julian se dem an i løbet af ugens træning frem mod kampen næste lørdag, hjemme mod Marienlyst. Men det er vigtigst for ham at lade spillerne komme sig, og arbejde hårdt med de spillere som er 100% klar til træning og kamp.

Dermed får vi med sikkerhed ikke Casper Kruse at se, som netop går med et brækket ben, fra kampen mod Lolland FC – og nu heller ikke Tobias, hvis hans hånd virkelig viser sig at være brækket.

 

4.runde
FC Svendborg – Marienlyst

Lørdag d. 29. august
Kickoff: 15.00

Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge
Dørene åbner 14.00

 

5.runde
Dalum – FC Svendborg

Lørdag d. 05. september
Kickoff: 14.00

Sted: Dalum Stadion
Dalumvej 95D
5250 Odense SV

Forventet kørsel: 35 minutter