Dødboldekspert på pletten

11-Kenneth-Andersen

Generalen udsendes som enmandshær på den første bastion i Vestafrika

Som vi har fortalt i dag, blev de sidste underskrifter i går sat på papiret for en ny stor sportsligt eventyr, for sydfynsk fodbold, d.31.marts 2016.

Kenneth Andersen, med nummer 10 på ryggen, sagde allerede i efteråret ‘ja’ til at rejse til Real Banjul og afholde workshops i sparketeknik, hvis de sidste detaljer omkring samarbejdet ville falde i hak. Dermed ser han nu frem til at rejser til det vestlige Afrika i løbet af sommeren som en slags sparke-konsulent for Real Banjul.

Kombineret med Kenneth Andersens private studie, forventes det at opholdet i det vestafrikanske vil vare op imod 3-4 måneder.

– Ja, det betyder naturligvis at jeg ikke kan deltage i efterårets kampe, siger Kenneth Andersen, der alligevel ser frem til den forestående periode, hvor han både skal opleve det helt fremmede kontinent, med fodboldstøvler og studiebriller.

– Det skal nok blive fint. Bakary har sagt at det ikke er svært at lære gambiansk, og fodbold er jo et sprog man kan tale i alle lande. Jeg er meget spændt og glæder mig, siger Kenneth bestemt.

– Bare jeg når hjem til jul – så er det fint, tilføjer Kenneth. I min familie er vi ret vilde med jul og varmer typisk op i starten af november – og den 3.december, som ligger første lørdag, i år, samles vi til en stor familie-julebage-dag, som jeg helst ikke må misse på grund af Banjul! Men det er skrevet med i mine aftaler med begge klubber og jeg har også tilrettelagt mit studie, så det heller ikke kommer i vejen.

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!

Næste kamp i morgen

4-runde-web

FC Svendborg – Odder
5.runde
Lørdag d. 2. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge