2.runde: Skovbakken 1 – 2 FC Svendborg

3

Jesper Christiansen dobbelt måltyv i Århus

Som spået af holdleder Leif Hove Pedersen var vi tæt på uafgjort, mod topholdet Skovbakken, men heldigvis tvang spillerne sejren hjem, til Sydfyn.

Om det var en køn kamp kan diskuteres, da banen på Vejlby-Risskov, som alle andre steder i landet, fortsat bærer præg af vinterens hærgen. Mange dueller foregik i luftrummet og boldene på jorden hoppede og dansede.

Alligevel kunne man nyde at se det sydfynske mandskab, give sig fuld ud på banen, individuelt og i fællesskab, som hold og team. Dog var der flere episoder af kampen, hvor det hele var alt for nervepirrende og de bange anelser løb løbsk med tilskuerne på sidelinjen.

F.eks ved det første hjørnespark til Skovbakken, efter 10 minutter… det er her Svendborg oftest er kommet bagud de seneste mange kamp, men heldigvis ikke denne gang.

Linjevogteren dømte Svendborgs mål til 0-1 inde, selvom Skovbakkens målmand gjorde sit for at vise han netop havde holdt bolden stregen. Men dommeren var ikke i tvivl og keeperen brokkede sig heller ikke efterfølgende, mens de sydfynske helte, med armene i vejret, flokkedes om målscoreren Jesper Christiansen og oplæggeren til målet, Martin Munk, der frækt ved hjørneflaget legede snurretop med en blågul forsvarer, før han bare løb fra ham, med kurs mod feltet, hvor han fandt Christiansen.

Efter Skovbakkens mål til 1-1 i 2.halveg lignede det mere og mere den uafgjorte Leif Hove havde spået, og vi ikke havde ønsket komme, da vi netop var foran og holdmæssigt havde vist sammenhold og gåpåmod.

Derfor virkede minutterne også lange, mens uret alt for hurtigt tikkede mod kampens ende. Publikums nerver sad uden på tøjet og stemningen på tribunen var oprevet, når vi mistede den mindste bold. Topholdet, Skovbakken, havde allerede klappet bolden koldt i kassen én gang, bag tilbagevendte Andreas Dyhr.

Det forløsende øjeblik kom i det 84.minut, da Jesper Christiansen for anden gang i kampen nettede, på en frispilning. Denne gang gik han direkte mod målet, fra venstre side af feltet. Allerede i tilløbet lignede det en sikker scoring, men også en kæmpe chance der kunne brændes. Alle holdt vejret.

Heldigvis kunne alle juble, da vi så Jesper tippede bolden sikkert over målmanden, der kom stormende ud i fødderne på ham, til kampens slutresultat 1-2.

Videoklip fra omklædningsrummet


3-runde-web

Kolding IF – FC Svendborg
3.runde
Mandag d.28. marts, 2. påskedag
Kickoff: 15.00
Kolding Stadion

 


4-runde-web

FC Svendborg – Odder
5.runde
Lørdag d. 2. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge

 


5-runde-web

FC Svendborg – B1908
5.runde
Lørdag d. 9. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge