15.RUNDE: FCS 2 – 5 Odder

fcs-ned

Den orange trøje begraves med nederlag og en nedrykning i anden sidste runde

Siden forårets første kamp har den orange trøje været i fare. Dette har var den også sidste sæson og sæsonen før. Dog pludselig anderledes i år, da 90% af truppen fra de foregående sæsoner var væk – og vi dette forår måtte stille op med et nyt og ungt kuld. Gennemsnitsalderen faldet med en hel del og den store divisionserfaring faldt også bort.

Dog har de unge gutter, med Jesper Jensen og Jesper Gary Rasmussen ved roret, skabt en pointhøst, som faktisk ser bedre ud end vi er vant til. Den eneste kamp vi er blevet savet over var i første runde, hvor vi fik en røvfuld på 0-4, til VSK Aarhus, som vi senere på sæsonen selv slog med en tremålssejr, på deres bane.

Det mest fatale nederlag kom da vi tabte hjemme til Vejgaard, for tre uger siden siden. Efter dette nederlag skulle vi vinde alle kampe – og holdet har gjort et hæderligt forsøg, som først glippede igår mod Odder.

Som sidste uge kom vi bagud, men mod Odder desværre med hel 2 mål. Denne føring fik vi indhentet med 30 minutter igen, på mål af Aske Isaksen og Sigurd Schøndorf – og herfra var kampen atter åben.

Men, det var netop efter den sort orange scoring til 2-2 det gik galt helt. Herefter tog fanden ved Odders Simon Skibsted, der allerede havde bragt østjyderne foran med 1-0. I kampens sidste kvarter nettede Skibsted 3 gange, til resultatet 2-5 – og dermed har vi ikke længere en pointmæssig chance for at blive i 2.division.

Med en sejr over Odder ville vi stadig have haft chancen for overleve i sidste runde, mod HIK, hvor statistikken også viser at vi i år har været bedst på udebane.

Selvom vi tabte til Odder, har hverken spillere eller trænerteamet tænkt sig at gå på banen uden vilje mod HIK. HIK skal have tæsk, for de var også med til at ødelægge vores sæson, ved at slå os på Høje Bøge tidligere på året. Intet kan være anderledes. Fodboldkampe skal spilles for at vindes – og nu ser vi frem til sæsonens sidste udekamp… og endnu flere points i den nye række, efter sommerferien, hvor vi atter stiller op i hvide trøjer under navnet S.f.B.