12.runde: Marienlyst vs FC Svendborg

marienlyst-fcs-2015

Vi skal op og drille Marienlyst

Med vores egen pointhøst ender vi denne sæson ikke i forårets oprykningsspil. Det ser det tvært imod ud til at Marienlyst gør. Alligevel er et af vores sparsomme 9 point vundet mod netop Marienlyst – og lørdag kl. 15.00 vil vi gerne lave flere, når vi besøger Marienlystcentret. Vi håber du kommer op og nyder lørdagen og følger med.

Vores første opgør denne sæson mod Marienlyst var en nervepirrende-spændende kamp, på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, hvor unge indskiftede Kenneth Rasmussen i det 92. minut udlignede for os, til 1-1.

Kampsponsor: Fynske Bank

Om Marienlyst ender i oprykningsspillet kan de helt selv afgøre, da de med kun 3 kampe tilbage har hele 7 point ned til B93 og nedrykningsspillet. Derfor vil vi alligevel møde op for at driller dem, eller helt spænder ben, som vi også gjorde sidst.

En sejr vil endda lune rigtig meget for FC Svendborg, da vi selvfølgelig ikke er tilfredse med at ligge nederst i tabellen. Ingen af os synes det hverken klæder holdet eller resten af Sydfyn. Vi har tre kampe til at komme væk fra sidstepladsen og det arbejder vi for skal kunne lade sig gøre.

Uanset hvordan det lyder, så går vi selvfølgelig altid på banen for at vinde, selvom vi flere gange denne sæson er blevet savet hæsligt over. Netop derfor vil en sejr mod Marienlyst også pynte i tabellen – og gøre rigtig meget ved den berømte stolthed og selvtillid.

Selvom det lyder besynderligt, så er det et faktum at det kun er i kampene mod de indre københavnske mandskaber, hvor det er gået galt. Både ude og hjemme – og også total galt.

Mod million-invest-klubben Nykøbing FC fra Falster, spillede vi 1-1 hjemme og tabte den tarveligt dømte udekamp, forrige weekend, med kun 0-1, på et tvivlsomt straffespark til Nykøbing tidligt i kampen. Derfor er det også yderst mystisk at det kun er holdene fra indre København vi ikke har forstået at dæmme op for. Dette har selvfølgelig givet os noget at tænker over. Men nu er det Marienlyst og 12.runde der venter.

 

Tag med

Vi håber du tager med og følger de orange drenge, og hjælper med at heppe point hjem til Sydfyn. Fodbold er Fællesskab. Alle er en del af kampen.

 

marienlyst-fcs-2015

12.runde i KanalSport Divisionen:

Marienlyst – FC Svendborg

Kampsponsor: Fynske Bank

Lørdag d.24. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Marienlystcentret

 

 

fcs-dalum-2015

13.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – Dalum

Søndagens kampsponsor: SEF

Lørdag d.31. oktober
Kickoff: 14.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 13.00
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris.