12.RUNDE: FCS – Vejgaard

12-VEJGAARD

Kampen spilles på Hellegårdsvej

Efter majmåneds Open Air koncert på Høje Bøge, rykker vi som så mange gange før en kampe eller to til Hellegårdsvej. Her tager vi lørdag d.27. mod Vejgaard, fra Aalborg.

Vejgaard ligger 5 points efter os, som de aller sidste i rækken og rigtig lang vej op til overlevelsespladserne, som vi selv kæmper for. Derfor går vi også på banen, lørdag, for at hive 3 points hjem, til Sydfyn.

Selvtilliden og humøret er i top iblandt spillerne i truppen og de glæder sig til at spille den første hjemmekamp i 3 uger. De sidste to uger har vi trukket os ud af 2 svære udekampe med ialt 4 point.

Først var det 2-2 kampen i FREM, hvor Magnus Schou fik scoret sit første mål i sæsonen, hvorefter han mod VSK Aarhus nettede hele to gange, i sidste rundes 0-3 sejr.

Da vi de resterende 5 runder netop møde de 5 nederste hold, som vi helst skal stikke af fra og overhale, så er vi i en situation, som vi selv kan afgøre, som det hedder – og vi gør det hele meget nemmere for os selv, ved at så Vejgaard på lørdag.

Tag familie, venner og kollegaer med til fodboldkamp på lørdag, på Hellegårdsvej. Vær med i spillernes kamp for overlevelse for Sydfyn i dansk divisionsfodbold.

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen.

 

OBS: Ingen streaming af de resterende hjemmekampe
Da der er tale om en sydfynsk hjemmekamp på lørdag, aflyses den sædvanlige Live-Streaming. Vores frivillige på projektet også er fans, og derfor vil de prioritere at støtte holdet ved vores 3 hjemmekampe, frem for at arbejde med videokamera.

Men de meddeler at de fortsat vil bestræbe sig på at tage med holdet på udebane og sende live-billeder hjem fra kampene der spilles lang væk.