12.RUNDE: FCS 0 – 2 Vejgaard

IMG_2116

Som så mange gange før havde vi i dag sat næsten op efter en hjemmesejr, som ikke kom.

231 dage er det siden vi sidste har vundet på hjemmebane…

I dag var nederlaget dog dobbelt så trist, som alle de andre gange, for vi havde netop i dag chancen for at slå rækkens bundprop, Vejgaard, for anden gang i år. Med den ønskede sejr over Vejgaard, skulle vi i dag have sat 3 points ind på kontoen, og have fastholdt os i haserne på holdene der rumsterer lige over stregen. Før i dag var der 4 points op til dem. Nu er der 7 points – og der er i de 4 sidste runder i alt 12 points at spille om.

Det ser stramt ud, sagde Mads Bertelsen efter dagens kamp.

Jesper Gary sagde til Radio Diablo, at nederlaget var en kæmpe skuffelse og Frederik Humlegaard sagde at det var surt show, og at nu måtte hele holdet kæmpe videre, indtil den sidste chance for overlevelse var forpasset.

De seneste sæsoner har vi været lige så presset i slutningen af sæsonen som nu, hvor vi de forhenværende år lykkedes med at overleve, ved at sejre til sidst, i kombination med at de rette resultater i alle andre kampe, til syvende og sidst… samt enkelte tilfældige rokader i turneringen der indtraf, ved bla. en konkurs af FC Vestsjælland i en højere rækker.

På torsdag har vi allerede en kamp igen, når vi på udebane møder Fredensborg, kl. 19.00.