11.runde: FC Svendborg 0-0 AB Tårnby

7

Kampens 347 tilskuere og begge hold satte 1 point på kontoen

I onsdags kom forårets første uafgjorte resultat, da Bakary Bojang på udebane udlignede til 1-1, i kampen mod topholdet Avarta.

Allerede igår spillede vi den næste uafgjorte kamp og fik dermed endnu et point, i opgøret mod klubben AB Tårnby, fra Amager, der ligger lige i hælene på os i tabellen.

I en uge som denne, hvor vi spiller to opgør mod vores nærmeste forfølgere, AB Tårnby og Kolding IF, står der populært sagt 12 point på spil.

Altså, 6 mulige point til os, som vindere af begge opgør – eller i værste fald 6 point til vores konkurrenter, hvis de begge ville kunne slå os.

Derfor er tre point selvfølgelig altid mest kærkomment, i enhver situation.

I dagens opgør mod AB Tårnby havde det netop været rigtig dejligt, hvis Svendborg havde snuppet alle 3 point og fået skabt en lille afstand til Tårnby, på 4 point, hvilket desværre ikke lykkedes. Heldigvis endte opgøret uafgjort, så det hvert fald ikke blev Tårnby der overhalede os, inden om i tabellen. Nej, de måtte pænt blive under os, med deres 18 point mod vores 19.

Denne uges sidste 3 – eller ‘6’ point, står på spil på fredag, når Kolding IF kommer på besøg.

Kolding ligger fortsat under stregen, hvorfra de netop har 3 point op til os. Dette forspring skal De Orange ikke blot forsvare fredag, men også gerne gå efter at øge, så vi får skabt en bredere afstand fra Sydfyn til nedrykningsstregen, inden vi når ind i sæsonsens 4 sidste runder.

Kampen mod Kolding IF er sæsonens 12. af 18 runder.

OBS: Kampen afvikles på Hellegårdsvej · Bane 1, da der næste weekend også er Høje Bøge Open Air.

 

Fredag d.20.maj

2

FC Svendborg – Kolding IF
12.runde
Fredag d.20. maj
Kickoff. 19.00
Happy Fan Hour kl. 14.00
Hellegårdsvej 4 · Bane 1