10.runde: Avarta 1-1 FC Svendborg

1

Gårsdagens ene point mod Avarta betyder meget

I den svære midtuge kamp, på udebane mod Avarta sikrede FC Svendborg sig 1 point mod topholdet.

Efter kun at have vundet 3 kampe og tabt resten, var det endelig på tide med en uafgjort. De forhenværende sæsoner har FC Svendborg nærmest været kendt for at spille uafgjort, hvilket også er meget bedre end at tabe – men først igår kom årets første.

En uafgjort og et point vi skal være rigtig glade for, mod topholdet Avarta. Desværre for Avarta så vandt Odder deres kamp mod AB Tårnby og dermed sikrede Odder sig endnu et forspring til Avarta i toppen af rækken, mens AB Tårnby fik som vi lå side om side nu er 1 point efter os, før vi selv møder dem på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, på mandag kl. 15.00.

Dermed vil vi med en sejr over AB Tårnby på mandag kunne ligge os 4 point over dem, og fortsat holde Kolding IF et godt stykke under os, før vi også netop møder Kolding IF på hjemmebane, Hellegårdsvej, næste fredag.

Dermed møder vi vores to nærmeste forfølgere næste uge, mandag og fredag, her i Svendborg, så vi håber at Sydfyn vil komme og bakke os talstærkt op – og tag endelig bare solen med.

Det er næste uge vi har chancen for at ligge stor afstand til bunden, som vi gerne vil, og slutte ugen af med en ordentlig fest ved Høje Bøge Open Air.

 

Vi spiller 2 hjemmekampe næste uge

11-runde

FC Svendborg – AB Tårnby
11.runde
Mandag d.16. maj, 2.pinsedag.
Kickoff. 15.00
Happy Fan Hour kl. 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge

 

 

2

FC Svendborg – Kolding IF
12.runde
Fredag d.20. maj
Kickoff. 19.00
Happy Fan Hour kl. 14.00
Hellegårdsvej 4 · Bane 1