1.runde: FC Svendborg 0 – 3 Avarta

1

Nul-tre og 2 skader i første runde, ærgerligt!

Vi håber dagens 150 tilskuere fik afhentet de lovede gratis sæsonkort, så I alle er klar til de næste 7 hjemmekampe.

‘Vi skulle ikke have tabt med 3’, sagde Anders Staldgaard efter kampen. ‘3-0 det lyder som en ordentlig snitter, og jeg synes ikke de var langt bedre end os. Det var ærgerligt’, slutter Staller og ser bittert ned i jorden.

På Avartas første hjørnespark i vores ende satte Marco Rabosavljevic resolut bolden i mål, for de grønne, efter kun 13 minutters spil.

Ærgerligt blev det igen kort efter, da Bakary Bojang kom tilskade i sin fight for holdet, i duel med en mand fra Avarta. Bakary måtte desværre udgå og ind kom altid energiske Jonas Thorup, i angrebet.

Indskiftede Thorup gik som altid til stålet. Efter et par minutter på banen driblede Thorup sig også allerede helt fri i feltet, i høj fart, og fandt uselvisk en fremadstormende Kenneth Andersen, som desværre ikke fik omsat chancen til mål. I samme periode af kampen høstede den tændte Thorup også et gult kort, for hårdhændet spil. Alligevel kløede han på. Desværre så meget, at også han kom tilskade, allerede før første halveg var slut.

Dermed kom unge Magnus Skov Jørgensen ind, som Svendborgs tredje mand på samme plads, allerede i første halveg. Usædvanlig ærgerligt.

I anden halveg viser det sig, som Anders Staldgaard også påpeger, at Avarta ikke er langt stærkere end os, rent spillemæssigt. Svendborg formåede bare ikke at skabe de store chancer.

Helt frem til det 84. minut stod der fortsat kun 0-1 til Avarta.

I det 84. minut omsætter Avarta endnu et hjørnespark til mål og nærmest i minuttet efter vender Avarta en dårlig bold fra Svendborgs forsvar, midt på banen, hvorfra de med et lynhurtigt opspil skaber chancen, som Anders Michelsen i svendborgmålet er millimeter fra at redde.

 

Hvad med Thorup og Bakary?

I skrivende stund kan vi desværre ikke ændre på dagens resultat, men vi vil i løbet af ugen forsøge at finde ud af hvordan det går med både Bakary Bojang og Jonas Thorup, der begge udgik fra dagens kamp, med skader i 1.halveg.

På grund af påsken spiller holdet allerede igen på torsdag d.24. marts, skærtorsdag, på udebane, mod Skovbakken – og igen mandag d. 28. marts, 2. påskedag, på udebane mod Kolding IF, før vi atter spiller hjemme, d.2. april, mod Odder.

Næste kampe

2.runde
Skovbakken – FC Svendborg
Torsdag d.24. marts, skærtorsdag
Kickoff: 13.00
Vejlby-Risskov Centret

3.runde
Kolding IF – FC Svendborg
Mandag d.28. marts, 2. påskedag
Kickoff: 15.00
Kolding Stadion